Calendar Girl 1-12

Calendar Girl Book Cover Calendar Girl
Calendar Girl
Audrey Carlan
Romantik - Erotisk
Lovebooks
Ebog - Paperback

Ny måned – ny by – ny mand
Mia Saunders skal skaffe 1 million dollars til at betale sin fars spillegæld. Siden hun var barn, og hendes mor forlod familien, har hun taget sig af sin far og søster, og også denne gang beslutter hun sig for at tage sagen i egen hånd. Alting virker håbløst, for Mia er bare en 24-årig servitrice med skuespillerdrømme – men så bliver hun tilbudt et job hos Exquisite Escorts. Opgaven er enkel: I løbet af det næste år skal Mia tilbringe hver måned sammen med en ny mand i en ny by. Om 12 måneder vil gælden være betalt. Og Mias liv forandret for altid.
CALENDAR GIRL er en serie i 12 afsnit, der alle er opkaldt efter årets måneder. Hver måned flytter Mia Saunders ind hos en ny mand i en ny by.

Min vurdering:

Denne serie består af 12 bøger/måneder, hvor man følger en piges kamp for, at skaffe 1 million dollars til, at betale hendes fars spillegæld med.

Plot, tilgang, opbygning og spændingsniveau er helt klart rigtig flot bearbejdet. Man føler med Mia Saunders og kan forstå hendes følelser i alle bøgerne.
Mia er beskrevet som en overlever og dette giver en troen på, at det alligevel kan lade sig gøre. Men helt nemt bliver det alligevel ikke, da der opstår mange forviklinger og problemer undervejs, som skal løses.

Mia er ikke en luder, men en underholdningspige, som bestilles via et bureau. Bureauet ejes af hendes moster.
Hun bookes for en måned ad gangen og kommer derfor meget ind på de enkelte klienters liv og hver dag.

Absolut en KILLER af en serie. Jeg har læst den flere gange og finder hver gang nye ting i bøgerne, som giver det lidt ekstra.

Serien er sexet, sjov, underholdende og alt i alt en fantastisk bogserie, som man helt klart bør læse.

Anbefales til personer over 18 år (grundet sensuelle scener).

Kan købes på dansk og engelsk som:

Paperback og ebog.

Be the first to comment

Leave a Reply