Som du ser mig

Som du ser mig
Som du ser mig Book Cover Som du ser mig
Losing it
Cora Carmack
Teenage, romance
Lovebooks
07. okt. 2016
Ebog - Paperback
328

For de fleste amerikanske piger vil det være en drøm, at kunne rejse Europa rundt efter universitet uden forpligtelser, uden forældre og med et bundløst kreditkort på lommen. Det er det også for Kelsey Summers. Hun har en fest... eller, det er i hvert fald det, hun fortæller sig selv. At finde ud af, hvem man er, bliver nemlig hurtigt en ensom affære - især, hvis man i virkeligheden er bange for, hvad man vil finde.
Lige meget, hvor meget Kelsey fester, drikker og danser, kan hun ikke holde ensomheden på afstand. Men måske kan Jackson Hunt hjælpe hende.
Efter et par tilfældige møder i  "Som du ser mig", overtaler Jackson Kelsey til at tage med på eventyr. For hver by og hver oplevelse bliver Kelseys tanker en smule klarere og hendes hjerte en smule mindre hendes.

Be the first to comment

Leave a Reply