Lagt på is (Off campus nr. 2)

Lagt på is af Elle Kennedy
Lagt på is (Off campus nr. 2) Book Cover Lagt på is (Off campus nr. 2)
Off Campus
Elle Kennedy
Teenage, romance, College, Hockey
Flamingo
04.03.2016
Ebog - Paperback
293

"Lagt på is" er anden bog i Elle Kennedys romantiske og ekstremt underholdende Off-campus serie.
John Logan er tredjeårsstuderende på Briar University og en del af skolens succesfulde og populære ishockeyhold. Som ishockeystjerne er livet en leg og blot én lang række af fester og engangsknald. Men bag den afslappede charme og det tjekkede ydre lurer en voldsom bekymring for den fremtid, der venter ham efter dimissionen. Så da han støder på den sexede førsteårsstuderende Grace, virker hun straks som den perfekte distraktion. Men en tåbelig misforståelse skiller dem af og Grace lægger ham på is.
I "Lagt på is" er Grace blevet ældre og klogere siden sidste skoleår. Hun er så meget kommet over sine følelser for den arrogante Logan. Logan derimod er fast besluttet på at vinde Grace tilbage og overbevise hende om, at han fortjener en chance til.

Be the first to comment

Leave a Reply