Som sendt fra himlen

Som sendt fra himlen
Som sendt fra himlen Book Cover Som sendt fra himlen
Cora Carmack
Teenage, romance
Lovebooks
20. juni 2016
353

Cade og Max er som dag og nat – men vil det i virkeligheden vise sig, at de er løsningen på hinandens problemer, når alt kommer til alt?   Mackenzie "Max" Miller har et problem. Hendes forældre er pludselig kommet uanmeldt til byen, og hun er overbevist om, at de vil slå hånden af hende, hvis de ser hendes postkasserøde hår og farverige tatoveringer. Og hvad endnu værre er: De forventer at møde den søde og fornuftige kæreste, som hun har fortalt dem om, og ikke den rå fyr ved navn Mace, som har tatoveringer og spiller i band, og som i virkeligheden er Max' kæreste. Alle hendes løgne er lige ved at ramle sammen om hende, men så møder hun ved et tilfælde Cade.   Cade er flyttet til Philadelphia for at forfølge sin drøm om at blive skuespiller og ikke mindst for at flygte fra sine problemer hjemme i Texas. Men indtil videre er ingen af delene lykkedes særlig godt. Så da Max henvender sig til ham på en café og beder ham spille sin kæreste for en aften, går han med til at lege med på legen. Men da Cade spiller rollen lidt for godt, er de nødt til at fortsætte skuespillet. Og jo mere de faker deres forhold, jo mere ægte begynder det langsomt at føles.

Universitetet er ikke, hvad Cade Winston troede, det ville være.
Han får næsten ikke spillet skuespil, og han ser stadig regelmæssigt sin bedste veninde – pigen, der knuste hans hjerte, og som nu er sammen med en anden fyr.
Da Mackenzie Max Miller sætter sig over for ham på en café, er det, som om hun er blevet blæst ind i hans liv med orkanstyrke.
Hun er det modsatte af nogen pige, han nogensinde har datet – farvet hår i alskens nuancer, tatoveringer, en piercing og en bøn.
Hun vil have ham til at spille sin sunde, naboens-søn kæreste i en time, så hendes forældre ikke møder den fyr, hun rent faktisk dater.
Måske er det ugerne uden skuespil, eller måske er han blevet skør, men han indvilliger i at spille rollen.
Men ingen af ​​dem regnede med, at Cades skuespil og charme ville forføre hendes forældre så meget.
Nu insisterer de på, at han kommer på besøg i juleferien.
Max har stadig en kæreste, Cade har stadig hjertesorger, og ingen af​dem er den andens type.
Men jo mere de lader som om, jo mere begynder det at føles ægte.

Be the first to comment

Leave a Reply