Forført af ilden by Tara Sue Me

Forført af ilden
Forført af ilden Book Cover Forført af ilden
Tara Sue Me
Romantik - Erotisk - BDSM
Peoples Press
08. maj 2015
Ebog - Paperback
222

Bogen handler om Julie, som længe har drømt om at underkaste sig en andens magt i soveværelset.
Da hun møder den velhavende Daniel Covington sker der pludselig ting på den seksuelle front, som hun aldrig havde drømt om skulle overDe to mennesker forføres af hinanden, men er Julie modig nok til at lade sig underkaste af den følelseskolde Daniel?

Julie kender spillets regler, men har aldrig turde give efter for sin nysgerrighed efter at underkaste sig en andens totale magt i soveværelset. Ved et tilfældigt møde med Daniel Covington, den forførende Senior VP for Weston Bank, trækkes Julie nu ind i en pirrende ny verden af seksuel oplevelse, hun ikke anede, at hun havde et så desperat behov for.
Daniel er højt respekteret i sit samfund, men han har ikke haft et forhold i over to år. Julies ivrige uskyld fører ham til randen af ekstase og får ham til at genoverveje sine strenge regler om følelser. Efterhånden som deres sydende forbindelse bliver varmere, modnes Daniel til at tage Julie under sin totale kontrol, men det får også den farlige del af legen til at stikke sit grimme hoved frem.
Julie må nu afgøre, om hun stoler nok på Daniel til at overgive sig – eller om hun skal flygte, inden hun bliver brændt …

Min vurdering:

“Forført af ilden” er en sensuel roman om drifter, lyster og følelser og om en mand, som gemmer på hemmeligheder.

Julie møder den karismatiske mand Daniel Covington. Han har måske noget Julie ønsker og det er pirrende seksuelle oplevelser.
Daniels livsstil er dominant og Julie er sikker på, at det er en, som Daniel hun har brug for. Det kan også være, at Daniel har brug for Julie til, at skabe balance i livet. Tiltrækningen mellem de to er der fra første møde.
Legen kan også have grimme sider, og det bliver en der, står Julie meget nær et eksempel på. Julie tager denne livsstil op til overvejelse endnu engang.
Jeg har læst Tara Sue Mes “The Submissive” serie og jeg havde store forventninger til denne bog. De er helt klart blevet indfriet. Julie, som er en kvinde med ben i næsen, men alligevel naiv til tider. Som dominant burde Daniel måske være lidt mere i den retning, men som helhed er han tiltrækkende i beskrivelsen.
Læse bogen, hvis du er til kærlighed med kant og lidt bdsm. Handlingen er ikke med de vilde udspring, men meget indførende og fængslende.

Anbefales til personer over 18 år (grundet erotiske bdsm scener).

Kan købes på dansk og engelsk som:

Paperback og ebog.


Genre: BDSM, Erotisk, Romantik