Gift ved daggry (Hathaway nr. 4) by Lisa Kleypas

Gift ved daggry
Gift ved daggry (Hathaway nr. 4) Book Cover Gift ved daggry (Hathaway nr. 4)
Hathaway
Lisa Kleypas
Romantik - Historisk - Erotisk
Pretty Ink
15.06.2017
Ebog - Paperback
336

Leo, lord Hathaway, præsenteres for den højst uvelkomne besked, at han og familien risikerer at miste deres dejlige Ramsay House. Er han ikke gift og har fået en søn inden et år, må familien forlade huset.

Leo, der mistede sin elskede, Laura, til tuberkulose for år tilbage, har svoret, at han aldrig vil forelske sig eller giftes. Alligevel fantaserer han om natten om sine yngstes søstres anstandsdame, Catherine Marks, som han om dagen konstant er på kant med.

Hvad er det for spændinger, der fylder luften, når de to er sammen?

Min vurdering:

Catherine og Leo er ligesom hund og kat, men deres kemi er ubestridelig!! Deres had bliver til lidenskab, og du, som læser, bliver suget lige ind i historien.

Jeg tror ikke, jeg har nydt en romantisk roman, så meget som denne. Sandt nok, nogle af linjerne i bogen var lidt teatralske, men fortællingen var vidunderligt beskrivende, og historien, sød og kærlig. For en gangs skyld en helt, der er ikke rugende eller benægter sine følelser, men omfavner hans natur og heltinde. Tommelfinger op hele vejen rundt.

Lisa formår, at skabe nye figurer og en ny og unik kærlighedshistorie i hver eneste bog. Også unikke elskovsscener. Fantastiske. Jeg tror, ​​det er en kæmpe bedrift, da hun har haft tid til, at have skrevet mere end 20 bøger. Jeg har læst næsten alle hendes bøger, min favorit del er, at i hver roman møder du nye mennesker. Der er en hel del forfattere, der genbruger karakterer, og efter du har læst 4 bøger, har du læst dem alle. Sådan er det ikke med Lisa Kleypas. Hun har lavet flere serier, hvor man følger kærlighedsskæbner, og hvor der kommer karakterer tilbage fra andre bøger, men det er kun glimtvis, og giver sammenhæng i fortællingerne.

Cat & Leo var fantastiske. Bogen er pengene og mangelen på søvn værd. Jeg ser virkelig frem til den næste bog om den yngste søster og generelt bare meget taknemmelig for, at romance af denne kvalitet er til rådighed, når jeg har brug for en pause til, at lade batterierne op igen.

Anbefales til personer over 16 år.
Kan købes på engelsk og dansk som:
E-bog og paperback

 


Genre: Erotisk, Historisk, Romantik
Series: Hathaway |