Oplæring (Nr. 3) by Tara Sue Me

Oplæring Book Cover Oplæring
The submissive
Tara Sue Me
Romantik - Erotisk - BDSM
Peoples Press
01. maj 2014
Ebog - Paperback
297

Det begyndte med en hemmelig fantasi, et dybfølt skjult begær …

Mangemillionæren Nathaniel West har altid levet efter sine egne strenge regler, som han forventer alle i hans verden følger til punkt og prikke – især forventer han absolut lydighed af de kvinder, han underkaster i sit soveværelse. Den seneste tid er hans regler dog blevet udfordret, hans følelser er sat i spil, og hans dominerende kontrol er sat under pres.

Abby King havde aldrig forestillet sig, at hun kunne erobre Nathaniels hjerte og opnå hans hengivenhed. Han er New Yorks mest eftertragtede ungkarl og den mest begærede dominante. Men hvad Abby troede blot skulle være en weekend af begær, har udviklet sig til et passioneret kærlighedsforhold til en mand, der nu kender hver en millimeter af hendes krop. Han er kærlig, men hans voldsomme og smertefulde fortid står som en mur imellem dem. Abby ved, at den eneste måde, hun kan opnå hans fulde tillid, er ved fuldstændigt at lade sig underkaste og give slip på alle sine hæmninger …

Min vurdering:
“Oplæring” er Tara Sue Mes tredje bind i sin triologi om mangemillionæren Nathaniel West, som har udvalgt bibliotekaren Abigail King til at være hans nye underdanige.
Nathaniel West og Abigail Kings forhold har udviklet sig. For Abigail King er deres forhold blevet et passioneret kærlighedsforhold. I hvert fald for hende. Det bliver en ubærlig sandhed for Abigail King, at hun har et forhold til en mand, som grundet sin dystre fortid ikke kan bryde den mur, han har sat op i mellem dem. Hun ved dog, at hun kun kan få ham til at lukke op ved at lade sig underkaste. Det kræver dog en del af Abigail, men som en kvinde med ben i næsen, så tager hun, hvad hun vil have.
Der er ikke noget at sige, ud over at jeg ELSKER denne bogserie!!
I denne bog læser man fra både Nathaniels side og fra Abbys side. Hvilket giver handlingen lidt kant og man får meget ud af handlingen.

Anbefales til personer over 18 år (grundet erotiske bdsm scener).

Kan købes på dansk og engelsk som:
Paperback og ebog.


Genre: BDSM, Erotisk, Romantik
Series: The Submissive |