Som sendt fra himlen by Cora Carmack

Som sendt fra himlen
Som sendt fra himlen Book Cover Som sendt fra himlen
Losing it
Cora Carmack
Teenage, romance
Lovebooks
20. juni 2016
353

Universitetet er ikke, hvad Cade Winston troede, det ville være.
Han får næsten ikke spillet skuespil, og han ser stadig regelmæssigt sin bedste veninde – pigen, der knuste hans hjerte, og som nu er sammen med en anden fyr.
Da Mackenzie Max Miller sætter sig over for ham på en café, er det, som om hun er blevet blæst ind i hans liv med orkanstyrke.
Hun er det modsatte af nogen pige, han nogensinde har datet – farvet hår i alskens nuancer, tatoveringer, en piercing og en bøn.
Hun vil have ham til at spille sin sunde, naboens-søn kæreste i en time, så hendes forældre ikke møder den fyr, hun rent faktisk dater.
Måske er det ugerne uden skuespil, eller måske er han blevet skør, men han indvilliger i at spille rollen.
Men ingen af ​​dem regnede med, at Cades skuespil og charme ville forføre hendes forældre så meget.
Nu insisterer de på, at han kommer på besøg i juleferien.
Max har stadig en kæreste, Cade har stadig hjertesorger, og ingen af​dem er den andens type.
Men jo mere de lader som om, jo mere begynder det at føles ægte.

Min vurdering:

” Som sendt fra himlen” har det hele. Seksuel spænding, hjertesorg og fantastiske karakterer, alt sammen pakket ind i en heftig dosis Cora Carmack-humor”.

Bogens to hovedpersoner har begge deres problemer, at slås med. De er studerende og drages via en tilfældighed mod hinanden. Beskrivelserne er fantastiske. Man føler næsten selv man er med i handlingen. En bog, som absolut kan anbefales.

En vidunderligt sjov og romantisk historie om at turde give slip og miste kontrollen et øjeblik for endelig at møde kærligheden.
Kys, grin, drama og en kemi, der slår gnister og får dit hjerte til at galoppere. ‘Som stjernerne står’ har det hele!

Hovedpersonerne i denne, Cade og Max, er fantastisk beskrevet. Cade er den stille og rolige fyr, nede på jorden og repræsentativ. Max er det modsatte med sit røde hår, farverige tatoveringer og passion for musik. Personerne i sig selv er én ting, men sammen bliver de til et fantastisk match, der virkelig er godt beskrevet.
Titlen er jo fantastisk og rammende. Det er nok i princippet Cade, der er som sendt fra himlen, men egentlig tror jeg de begge er. Cade redder Max lige da hun har brug for det. Ydermere, har hele Max’ familie nok brug for Cade også. Han går ind som en naturlig del af familien og får nok i sidste ende bragt nogle lidt tættere sammen. Noget, der har været svært på baggrund af familiens sorger. Alt i alt, har de alle nok brug for hinanden, og det gør da bare historien endnu bedre.
Jeg grinede (akavet) højt flere steder i bogen. Tårerne vældede også op i øjnene undervejs. Cora Carmack skriver virkelig levende og fantastisk!

CORA CARMACK er en amerikansk bestsellerforfatter, opvokset i en lille by i Texas og bosat i New York, hvor hun tilbringer sin tid med at skrive, rejse og Netflix. Som sendt fra himlen er anden selvstændige bog i hendes populære Losing It -serie. Seriens første bog, Som stjernerne står, strøg til tops på de amerikanske bestsellerlister med raketfart og er i dag udkommet på mere end 10 sprog.

Anbefales til personer over 16 år (grundet erotiske scener).

Kan købes på dansk og engelsk som:

Paperback og ebog.


Genre: Erotisk, Romantik
Series: Losing it |