Fristelsen (Nr. 4) by Tara Sue Me

Fristelsen Book Cover Fristelsen
The submissive
Tara Sue Me
Romantik - Erotisk - BDSM
Peoples Press
29. jan. 2016
Ebog - Paperback
256

Abby West har alt, hvad hun kunne ønske sig: en familie, fuld fart på karrieren og en sexet, dominerende mand, der opfylder et hvert tænkeligt behov. Efterhånden som Abbys liv uden for soveværelset bliver mere hektisk, bliver Nathaniels seksuelle krav mere ekstreme. Abby forstår ikke Nathaniels øgede behov for kontrol, men kan ikke benægte den måde hendes krop reagerer på hans forjættende krav ...

Abbys modvilje og Nathaniels ubøjelige kommandoer truer med at forskubbe magtbalancen mellem den dominerende og hans underdanige. Og som den underliggende spænding og begæret mellem dem stiger, sætter de alt det, de har kæmpet for på spil …

Hvis du er til heftig og intens erotisk litteratur som Fifty Shades of Grey så er der godt nyt. I “Fristelsen” kan du læse om Abby West og hendes mand, der udforsker en verden af kontrol og submission.
Abby har absolut alt, hvad hun nogensinde har drømt om. Ikke mindst et utroligt sexliv. Men jo mere hun giver efter for sin mand, Nathaniel, og hans krav, jo større bliver disse krav og nu bliver magtbalancen helt anderledes. Kommer dette mon til at stå i vejen for deres liv, eller giver det bare lidt ekstra krydderi på tilværelsen?
Rigtig god bog. Læst på få timer. Kunne ikke stoppe igen. Hele denne serie kan varmt anbefales.
Fjerde bind i serien om Abby og Nathaniel. Sjovt at høre om dem, og hvor de er i deres forhold i dag, men den dårligste i serien.
Der er ikke så meget spænding og handling i bogen, sammenlignet med de tre første i serien.
Bogen er velskrevet og anbefales helt klart, men levede ikke helt op til forventningerne, jeg havde efter, at have læst de tre første.

Anbefales til personer over 18 år (grundet erotiske bdsm scener).

Kan købes på dansk og engelsk som:
Paperback og ebog.


Genre: BDSM, Erotisk, Romantik
Series: The Submissive |