Forført af ilden

Forført af ilden
Forført af ilden Book Cover Forført af ilden
Tara Sue Me
Romantik - Erotisk - BDSM
Peoples Press
08. maj 2015
Ebog - Paperback
222

Bogen handler om Julie, som længe har drømt om at underkaste sig en andens magt i soveværelset.
Da hun møder den velhavende Daniel Covington sker der pludselig ting på den seksuelle front, som hun aldrig havde drømt om skulle overDe to mennesker forføres af hinanden, men er Julie modig nok til at lade sig underkaste af den følelseskolde Daniel?

Julie kender spillets regler, men har aldrig turde give efter for sin nysgerrighed efter at underkaste sig en andens totale magt i soveværelset. Ved et tilfældigt møde med Daniel Covington, den forførende Senior VP for Weston Bank, trækkes Julie nu ind i en pirrende ny verden af seksuel oplevelse, hun ikke anede, at hun havde et så desperat behov for.
Daniel er højt respekteret i sit samfund, men han har ikke haft et forhold i over to år. Julies ivrige uskyld fører ham til randen af ekstase og får ham til at genoverveje sine strenge regler om følelser. Efterhånden som deres sydende forbindelse bliver varmere, modnes Daniel til at tage Julie under sin totale kontrol, men det får også den farlige del af legen til at stikke sit grimme hoved frem.
Julie må nu afgøre, om hun stoler nok på Daniel til at overgive sig – eller om hun skal flygte, inden hun bliver brændt …

Be the first to comment

Leave a Reply