Aftalt spil (Off Campus nr. 1)

Aftalt spil af Elle Kennedy
Aftalt spil (Off Campus nr. 1) Book Cover Aftalt spil (Off Campus nr. 1)
Off Campus
Elle Kennedy
Teenage, romance, College, Hockey
Flamingo
04.03.2016
Ebog - Paperback
354

Hannah er vild med den populære Justin, men hun har ingen erfaring med forførelse. Så hvordan i alverden kan hun fange hans opmærksomhed? "Aftalt spil" er svaret. Hannah beslutter sig for at gøre Justin jaloux ved at 'date' den lækre Garrett - den irriterende, barnlige og selvtilfredse ishockey-holdkaptajn. Garrett og Hannah laver en aftale: Hvis Hannah hjælper Garrett med at forbedre hans dalende karakterer, vil han hjælpe hende med at finde sammen med Justin. Men da et uventet kys fører til hed sex, falder Garrett hurtigt for den sarkastiske brunette og forsøger at få hende til at glemme alt om Justin.
"Aftalt spil" er første bog i Elle Kennedys populære Off-campus serie, der er fuld af humor og romantik.

Be the first to comment

Leave a Reply