Min til midnat (Hathaway nr. 1)

Min til midnat (Mine till midnight) Book Cover Min til midnat (Mine till midnight)
Hathaway
Lisa Kleypas
Romantik - Historisk
Pretty Ink
14.06.2016
Ebog - Paperback
334

"Min indtil midnat" er en romantisk og medrivende fortælling om kærlighed og passion i 1800-tallets London, hvor følelser holdes skjult og anstændighed er en påkrævet dyd.

Da Amelia Hathaways familie modtager en uventet arv, bliver de pludselig gjort til en del af de finere kredse. Det er hårdt at vænne sig til aristokratiets væremåde og strenge regler, og Amelia må indse, at det ikke er ligetil at navigere i de fornemme cirkler. Hendes liv bliver dog langt mere udfordrende, da hun møder den rige og smukke Cam Rohan, der ikke agter at tilbyde hende mere end venskab. Det uforløste begær, der besætter dem begge, begynder dog at stå i vejen for Cam og Amelias gode hensigter.

"Min indtil midnat" er første bind i en ny historiske romance-serie skrevet af Lisa Kleypas, der også står bag den populære Wallflowers-serie.