Min til midnat (Hathaway nr. 1) by Lisa Kleypas

Min til midnat
Min til midnat (Mine till midnight) Book Cover Min til midnat (Mine till midnight)
Hathaway
Lisa Kleypas
Romantik - Historisk
Pretty Ink
14.06.2016
Ebog - Paperback
334

"Min indtil midnat" er en romantisk og medrivende fortælling om kærlighed og passion i 1800-tallets London, hvor følelser holdes skjult og anstændighed er en påkrævet dyd.

Da Amelia Hathaways familie modtager en uventet arv, bliver de pludselig gjort til en del af de finere kredse. Det er hårdt at vænne sig til aristokratiets væremåde og strenge regler, og Amelia må indse, at det ikke er ligetil at navigere i de fornemme cirkler. Hendes liv bliver dog langt mere udfordrende, da hun møder den rige og smukke Cam Rohan, der ikke agter at tilbyde hende mere end venskab. Det uforløste begær, der besætter dem begge, begynder dog at stå i vejen for Cam og Amelias gode hensigter.

"Min indtil midnat" er første bind i en ny historiske romance-serie skrevet af Lisa Kleypas, der også står bag den populære Wallflowers-serie.

Min vurdering:

Efter at have læst Wallflower serien, måtte jeg bare læse denne serie om Hathaway familien.

Bøgerne foregår på samme tid som Wallflower serien. Personerne går igen i handlingen i de forskellige bøger, så man kan relatere til de andre bøger. Derfor anbefaler jeg helt klart, at læse Wallflower først, da man møder mange i Hathaway serien, som tidligere har været nævnt.

“Min til midnat” er første bog i denne serie, som består af 5 bøger.

Amelia Hathaways familie har ikke altid været heldig. Familien består af 1 søn og 4 døtre. Deres forældre er døde og broderen har lige arvet en adelstitel.

Lige fra første side bliver man sat ind i familiens fortid og derfor virker det hele meget overskueligt og ikke så rodet.

Der sker hele tiden noget, så man føler bare, at man bliver nødt til, at læse videre. Det er virkelig svært, at lægge bogen fra sig igen.

Personerne er beskrevet meget detaljerede, hvilket gør, at man på magisk vis næsten kan se dem for sig.

Bogen er fyldt med spænding, kærlighed og lidt erotik. Bogen bringer problemstillinger frem fra datidens London society og gør dem levende men bestemt også sjove, at læse.

Elsker bare Cam, man kan ikke andet. Han er besiddende og maskulin. Han ved helt klart, hvad han vil have og går efter det. Han er ganske almindelig af herkomst, ikke adelig. Amelia er den i familien, som forsøger, at holde fast på dem, så der ikke sker alt for mange skandaler. Dette er meget svært. Men med hendes store styrke går det for det meste. Et fantastisk par!

Serien kan helt klart anbefales!

 

Anbefales til personer over 16 år.
Kan købes på engelsk og dansk som:
E-bog og paperback

Genre: Historisk, Romantik, Virgin
Series: Hathaway |