The submissive (Nr. 1) by Tara Sue Me

The submissive
The Submissive Book Cover The Submissive
The submissive
Tara Sue Me
Romantik - Erotisk - BDSM
Peoples Press
18. sept. 2013
Ebog - Paperback
270

Abby King har en hemmelig fantasi – og den er ved at blive virkelighed.

New York kender Nathaniel Vesten som den smukke og geniale administrerende direktør for West Industries, men Abby ved, han har andre sider – han er en sexet og dygtig Dominant på konstant jagt efter en ny underdanig.
Abby har sin længsel efter at opleve en verden af nydelse, der går ud over hendes simple liv som bibliotekar, og tilbyder Abby sig som Nathaniels underdanige i en forventning om, at han kan opfylde hendes allerhemmeligste lyster.
Efter kun en weekend med mesteren, erkender Abby, at hun hungrer efter mere og underkaster sig kompromisløst Nathianiels præmisser. Men trods den nydelse, Nathaniel finder i Abbys villighed, forbliver han kold og fjern, skjult bag sine regler.
Abby bliver draget dybere ind i Nathaniels forjættende verden af magt og lidenskab, men frygter efterhånden, at hans hjerte er uden for rækkevidde – og at hendes er i dødelig fare …

Min vurdering:

Tara Sue Me er en fantastisk fortæller, og har formået at skrive “The submissive” på en sådan måde, at du hurtigt bliver grebet af mystikken, lidenskaben og kærligheden.
Denne bog er mere end bare fantastisk! Ja, det var den bog som startede Fifty, og selv om jeg elsker Fifty shades, var denne serie nemmere at komme igennem, da bøgerne er velskrevede og velformulerede.
Abby og Nathaniel er perfekte for hinanden, men de har deres kampe at kæmpe. Hvilket vi som læsere får lov til at deltage i.
Er helt vild med historien og beskrivelsen. Man bliver draget ind i historien med det samme og bliver grebet af handlingen.
Sex- delen er mere dydig en fifty, så alle kan være med.
Det er en utrolig god bog. Denne bog er meget mere end BDSM, dette er en fantastisk kærlighedshistorie. Har selvfølgelig nogle ligheder med Fifty Shades pga. BDSM,
men bogen er stadig meget anderledes.
Bogen er erotisk, spændende og sexet.

Anbefales til personer over 18 år (grundet erotiske bdsm scener).

Kan købes på dansk og engelsk som:
Paperback og ebog.


Genre: BDSM, Erotisk, Romantik
Series: The Submissive |