Dominanten (Nr. 2) by Tara Sue Me

Dominanten
Dominanten Book Cover Dominanten
The submissive
Tara Sue Me
Romantik - Erotisk - BDSM
Peoples Press
20. jan. 2014
Ebog - Paperback
370

Nathaniel West mister aldrig kontrollen.

I løbet af dagen dirigerer han bestyrelsen som direktør for West Industries, om natten agerer han selvsikkert som dominant med stringente regler over for sin underdanige. Han har aldrig før taget uprøvede underdanige under sin kyndige men hårde behandling – men da Abigail Kings ansøgning rammer hans skrivebord, bryder han for første gang sine egne regler for at afprøve hendes grænser.

Abbys kombination af uskyld og villighed er berusende, og Nathaniel beslutter hurtigt at give hende halsbånd på og kræve hende som sin egen. Så længe hun følger hans regler og overgiver sig helt til ham, kommer ingen til skade. Men da Nathaniel begynder at forelske sig i Abby, bliver det farligt. Han indser, at tilliden må gå begge veje, og at han må afsløre nogle af sine dystre hemmeligheder …

Min vurdering:

“Dominanten” er Tara Sue Mes andet bind i sin triologi om mangemillionæren Nathaniel West, som har udvalgt bibliotekaren Abigail King til at være hans nye underdanige.
Det var dog ikke en typisk beslutning, at udvælge Abigail King. Nathaniel West plejer nemlig ikke at vælge uprøvede underdanige, men der var simpelthen noget ved Abigail, som han ikke kunne modstå.
I “Dominanten” udvikler deres forhold dog til, at være mere end blot at være et forhold med en dominant og en underdanig. Nathaniel begynder, at forelske sig i Abigail, og det kan næsten kun kan gå galt. Eller hvad?
Historien ses i denne bog fra Nathaniels synspunkt. Rigtig god ide, så man kan følge med i hans tanker. Læse, hvorfor han reagerer som han gør i forskellige situationer.
Trods, at første bog i serien var gribende og meget velskrevet, så lever denne helt klart også op til forventningerne.
Absolut en bog, som man bør læse, hvis man kunne lide den første.

Anbefales til personer over 18 år (grundet erotiske bdsm scener).

Kan købes på dansk og engelsk som:
Paperback og ebog.


Genre: BDSM, Erotisk, Romantik
Series: The Submissive |