Forfør mig ved solopgang (Hathaway nr. 2) by Lisa Kleypas

Forfør mig ved solopgang (Seduce me at Sunrise) Book Cover Forfør mig ved solopgang (Seduce me at Sunrise)
Hathaway
Lisa Kleypas
Romantik - Historisk
Pretty Ink
14.09.2016
Ebog - Paperback
348

En pirrende romantisk fortælling om forbudt kærlighed i 1800-tallet, og en mørk og tænksom helt, der næsten mister den kvinde, han elsker, fordi han ikke føler sig god nok til hende.

Efter med nød og næppe at have overlevet et grimt tilfælde af skarlagensfeber sætter Winnifred Hathaway sig to mål i livet: at blive sund og rask igen – og at finde ud af, om Kev Merripen er lige så glad for hende, som hun er for ham.

Kev Merripen med romarødderne blev en del af Hathaway-familien som barn. Han har altid undertrykt sin dybe passion for Win – for en romantisk forbindelse mellem dem er umulig.

Men den undertrykte, eksplosive kærlighed mellem dem truer deres familie, deres fremtid og deres liv.

Min vurdering:

Endnu en vidunderlig bog af Lisa Kleypas. Jeg er meget begejstret for hendes skrivestil og alle hendes bøger. De er både meget spændende og fulde af kærlighed og erotik beskrevet på en fængende underholdende måde.
Denne bog er om den anden ældste søster i familien Hathaway. Det er Win og Merripens historie vi følger her. Bogen tager sin begyndelse, hvor første bog i serien sluttede.
Vi har allerede i første bog fået stor indsigt i de to personers tiltrækning for hinanden, så det er bare, at læse videre og se, hvad der sker.
Der er dog nogle passager, som føles lidt lange og virker irriterende i forhold til resten af bogen. En forudsigelig, men alligevel god læsning.
Anbefales til personer over 16 år.
Kan købes på engelsk og dansk som:
E-bog og paperback

Genre: Erotisk, Historisk, Romantik, Virgin
Series: Hathaway |