Frist mig i den blå time (Hathaway nr. 3) by Lisa Kleypas

Frist mig i den blå time (Hathaway nr. 3) Book Cover Frist mig i den blå time (Hathaway nr. 3)
Hathaway
Lisa Kleypas
Romantik - Historisk
Pretty Ink
23.02.2017
Ebog - Paperback
360

Alt Poppy Hathaway nogensinde har drømt om, var at leve et helt almindeligt og ukompliceret liv. Men da hun svigtes af sin store kærlighed, Michael Bayning, er der kun én vej ud af skandalen - at gifte sig med den smukke, mystiske hotelejer og opfinder, Harry Rutledge. Men Harry viser sig at være en ægtemand, der kun er villig til at dele sin passion og snart længes Poppy efter at vinde den tilbageholdende Harrys tillid. Mens kærligheden og begæret imellem dem vokser i "Frist mig i den blå time", lurer der dog også en fjende i horisonten, der truer med at ødelægge alt de har kæmpet for.

"Frist mig i den blå time" er den tredje bog i Lisa Kleypas populære, romantiske serie om kvinderne i Hathaway-familien, der ved en uventet arv har vundet indpas i de aristokratiske kredse, hvor elegance og fristelse eksisterer side om side.

Min vurdering:

Lisa Kleypas har igen skrevet en historie, som fanger når man læser bogen. Den får smil, grin, sympati – ja, næsten hele følelsesregistret frem hos læseren.

Denne kærlighedshistorie er skrevet så godt, at den er helt troværdig. Den kunne være foregået hos en selv eller et andet sted i vores tid.

Man bliver fanget af historien og læsningen, så man nærmest bare må læse den færdig. Jeg gik nogle gange og tænkte over, hvad der mon skete nu, trods jeg ikke havde bogen i nærheden.

Man bringes helt ind i historien, og føler nærmest man er med i den.

Bogen er en af de mest romantiske romancer. Den har alt man kan tænke sig et par skal igennem inden det forhåbentlig ender godt.

Personerne gennemgår ulykkelig kærlighed, svigt, bedrag, mistillid, mordtrusler, ja – alt, hvad man næsten kan proppe ind på 360 sider.

 

Man kan kun blive forelsket i de to hovedpersoner i bogen. Harry er bare manden, som vel kan betegnes som besiddende overfor, hvad han vil have, og gør alt for, at få fat i.

Læseren kan følge med i, hvordan de to personer falder for hinanden men mange ting gør, at de ikke tør åbne sig og indrømme dette.

 

Bogen indeholder masser af kærlighedsproblemer, varme, hjerteknusende scener, men alligevel også beskrivende scener, hvor bogen oser af erotik.

 

Kan absolut anbefales. Ligesom de andre i serien.

Anbefales til personer over 16 år.
Kan købes på engelsk og dansk som:
E-bog og paperback

Genre: Erotisk, Historisk, Romantik, Virgin
Series: Hathaway |